Cautare

2360 de rezultate pentru "dr calin dobos" (7.16 secunde)
Acestia au semnalat nerespectarea, de catre majoritate, a declaratiei premierului Calin Popescu-Tariceanu, potrivit careia „Regulamentul nu este o prioritate pentru Romania in acest moment“, si au cerut sistarea dezbaterilor Regulamentului pana dupa discutiile de la Cotroceni.
Atat presedintele partidului, premierul Calin Popescu-Tariceanu, cat si ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, sustin ca social-democratii lui Geoana fac tot felul de speculatii pentru a crea disensiuni in Alianta.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost ales pentru a doua oara consecutiv vicepresedinte al Partidului European Liberal-Democrat si Reformist (ELDR) la congresul care s-a desfasurat in perioada 23-24 septembrie la Bratislava.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca votul pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati va fi reluat.
Calin Popescu-Tariceanu este convins ca acest lucru se va face fara a apela la solutia alegerilor anticipate.
Bugetul pentru 2006 a prins contur dupa mai multe ore de dezbateri in cadrul Cabinetului premierului Calin Popescu Tariceanu.
El a declarat ieri, dupa intalnirea avuta cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita de doua zile la Roma, ca spera ca Italia sa fie prima tara dintre fondatorii UE care va ratifica Tratatul de aderare a Romaniei la UE.
Din acest motiv, presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, le-a dat un termen de doua saptamani prefectilor si subprefectilor liberali pentru ca acestia sa se decida daca de la 1 ianuarie 2006 vor sa mai ramana in politica sau aleg administratia.
Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Parisul si Roma sunt de acord cu schimbarea presedintilor Camerelor, fiindca nu apartin majoritatii.
Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. Primul ministru aproape ca a recunoscut oficial ca relatia dintre el si presedinte este mai mult decat incordata, dand de inteles ca acest razboi mocnit este departe de se fi incheiat.
Membrii Delegatiei Permanente a PNL au adoptat joi seara o rezolutie in care cer schimbarea sefilor Serviciilor secrete, precum si inlocuirea sefilor institutiilor politizate de PSD, in perioada 2001-2004, a declarat presedintele partidului, Calin Popescu- Tariceanu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu se bucura de sustinerea totala a liberalilor, care ar intra in Opozitie daca s-a pune problema inlocuirii acestuia.
In plin scandal legat de telefonul dat de catre premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos si de inregistrarea in privinta acestei convorbiri, senatorii din Comisia de aparare au luat ieri in dezbatere propunerea legislativa a patru parlamentari PSD privind autorizarea interceptarii comunicatiilor in activitatile de realizare a securitatii nationale.
Calin Goia: ... Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
Acest lucru a fost confirmat de Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL. ... Democratii raman suparati pe Orban Declaratiile presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu, potrivit carora Ludovic Orban exprima pozitiile oficiale ale Delegatiei Permanente a partidului nu au ramas fara replica in randul democratilor.
Presedintele PNL Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca va pune in discutie atitudinea liberalilor care lanseaza acuzatii fara nici un fel de baza, aducand o atingere grava imaginii PNL.
De altfel, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca partidul pe care il reprezinta si PD vor incepe discutiile pe aceasta tema, in conditiile in care Protocolul, dupa cum se stie, are un termen de valabilitate pana in 2008.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a profitat miercuri seara de aparitia sa la o emisiune televizata pentru a-si face publice nemultumirile fata de parteneriatul cu celelalte partide aflate la guvernare, dar si fata de unii critici din interiorul PNL.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, este decis sa introneze disciplina si seriozitatea in partid.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat, dupa reuniunea Consiliului national de Coordonare al Coalitiei, ca toate partidele din arcul guvernamental vor sustine proiectul Statutului minoritatilor, in care vor fi incluse amendamentele formulate de Alianta, pe baza recomandarilor Comisiei de la Venetia.
google-analytics.com